Александар Тарабунов – Тара има ,,опасна,, навика (Видео)


Александар Тарабунов има ,,опасна,, навика. Станува збор за неговата нова песна за која извади и видео спот. Погледнете го, а во продолжение и текстот од песната.

tarabunovУште незнам, како да се збогувам
од тебе,
а и веќе сама гледаш дојде крај.
Дај бар една, причина да останеш со
мене,
кажи како да ти простам пак.

РЕФ:

ТИ СО МОЈА НАВИКА, КАКО ЛОША МАГИЈА,
ИМАШ БЕЗБРОЈ ЛИЦА ТИ ШТО ТИ ГИ
МЕНУВАШ,
ТИ СИ МОЈА НАВИКА, КАКО ПОРОК
ОПАСНА,
СЕГА СВАЌАМ ДЕКА ТИ, НЕ СИ МИ
СУДЕНА!

Кој е овде судија и кај ме најде мене,
ваква тага сега да ми пресуди,
зар е време да ги пуштам тие топли усни,
место мене друг да љубиш ти?

РЕФ:

ТИ СО МОЈА НАВИКА, КАКО ЛОША МАГИЈА,
ИМАШ БЕЗБРОЈ ЛИЦА ТИ ШТО ТИ ГИ
МЕНУВАШ,
ТИ СИ МОЈА НАВИКА, КАКО ПОРОК
ОПАСНА,
СЕГА СВАЌАМ ДЕКА ТИ, НЕ СИ МИ
СУДЕНА!

НЕ СИ СУДЕНА…

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1