Archive | Ха Ха Ха RSS feed for this section

Т`га за запад

  Пародија на познатата ,,Т`га за југ,, овој пат насловена како ,,Т`га за запад,,  оваа ,,западна,, поезија ќе ве насмее за почеток на денот.  

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1