Кемал Монтено за ТВ1 – ,,Жив сум,,


,,Жив сам,, Монтено ќе се јави во живо во ТВ1

Веста за смртта на Кемал Монтено се прошири на интернет со неверојатна брзина. Според некои информации тој починал чекајќи пресадување на бубрег. Монтено мораше на пресадување, бидејќи по операцијата на срцето бубрезите престанале да му работат и бил на хемодијализа.

Иако речиси сите српски и босански медиуми објавија дека Монтено починал, неговиот менаџер ја демантирал веста и изјавил дека тој е се уште тешко болен, но е жив!

Веста која ја објавија босански и српски портали ја демантира и познатиот вјести.ба кои тврди дека Кемал Монтено им се јавил нателевизијата ТВ1 и така ја демантирал веста дека починал. Еве што објави вјести.ба

,,Nekoliko internet portala objavilo je večeras informaciju da je umro sarajevski umjetnik Kemal Monteno. No, on se javio TV1 te samim tim demantovao vijest koja se jako brzo proširila internetom. Opširnije u Vijestima TV1 u 22 sata.,,  (vijesti.ba)

Познатиот пејач од Сараево страдаше од дијабетес и неодамна имаше проблеми со срцето. Му беше вграден пејсмејкер, бидејќи болеста со која се бори повеќе од 15 години, му го ослабела срцето.

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1