Скандалозно – малата Ева вратена од Бугарија – немало доволно пари за операција


 

 

Продолжуваат страдањата на 4 месечната ева. Малата ева е вратена од Бугарија, поради неможноста да се доплати операцијата од 25 000 евра.

,, Ја губиме вербата во господа-да имаше господ,немаше да ни се случува ова-
останува вербата во вас,драги спасители…. мора одново да ја почнеме битката,, апелира семејството

Maлaтa Ева (рoдeна 14.04.2012) има дијагностицирана тешка срцева мана ( хипопластично лево срце ) и е неопходна итна операција во Бугарија.

Трансакциски сметки:
300-0070827508-86 Комерцијална банka
200 – 0016518668 – 27 Стопанска Банка
Вип мрежа: 077/143-402
T Mobile 070/143-191
One 075/143-161

ПОВИК И ДО ОНИЕ ОД СТРАНСТВО,ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО ЗДРАВЈЕТО НА ЕВА:

0024580171
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT:STOBMK2X
NAME AND SURNAME:DEJAN ILIEVSKI
IBAN :MK 07200002458017143 EUR
MACEDONIA

Контакт со семејството 077/629-309 https://www.facebook.com/pomoszamalata.eva

Share Button

Tags: , , , , ,

MK News

Автор инфо

3 Responses to “Скандалозно – малата Ева вратена од Бугарија – немало доволно пари за операција”

 1. whatever #

  Това писмо не е писано от българин, защото е изпълнено с правописни грешки, които са недопустими за официален документ в България. Болницата, за която става въпрос всъщност не се намира на споменатия адрес.

  25/08/2012 16:53 at 16:53 Reply
 2. Gsdasadasdasda #

  Izdrzhi Eva!

  25/08/2012 18:54 at 18:54 Reply
  • Gsdasadasdasda #

   Izdrzhi Eva,Gospod kje ti pomogne!

   25/08/2012 18:55 at 18:55 Reply

Остави коментар

UA-33057274-1