Tag Archives: вулкан

Се активираше вулканот од „Господар на прстените“

Вулканот на планината Тонгариро на Нов Зеланд почна да исфрла камења и тенок слој на пепел на неколку километри околу него, поради што откажани се голем број на летови, а автопатите се привремено затворени.

______________________________________________________________________________________________________

Што ќе се случи доколку паднете во вулкан – Фото/Видео

Научниците сакале да откријат што ќе се случи ако човек падне во отвор од активен вулкан. фрлиле вреќа полна со органски материи и еве ги резултатите низ фото и видео документација   [youtube]Ihttp://youtu.be/kq7DDk8eLs8[/youtube]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1