Црн снег падна во Русија (Видео)


crn snegЗа само една недела во Омск, Сибир, паднал црн снег. Се уште не се знае од што е предизвикан црниот снег, но научниците веруваат дека не е опасен за луѓето. Истражувањата се во тек.

Надлежните сметаат дека црниот снег е последица на загадувањето или пак на супстанца која ја испуштиле хемиски капацитети

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

Current ye@r *

заработка преку интернет - најдобри paid-per-click сајтови во 2013

 • - 0.02$ по клик
 • - на интернет од 2008
 • - минимална исплата 2$
 • - исплата преку PayPal, Payza, Neteller
 • - 0.02$ по клик, 40% Ref. Commission
 • - на интернет од 2007
 • - минимална исплата 6$
 • - исплата преку PayPal, Payza
 • - 0.011$ по клик
 • - 50% Ref. Commission
 • - минимална исплата 7.99$
 • - исплата преку PayPal, Payza

како да заработите од овие сајтови прочитајте на следниот линк

 • - како да препознаете измама
 • - кои се најдобри стратегии за заработка
 • - и како да наплатите
UA-33057274-1