Алармантно: Чипувањето на новороденчињата во Европа ќе започне од мај 2014 година?


Чиповите во телата на новороденчињата ќе почнат да се вградуваат поради како што се наведува во италијанските медиуми, зголемениот број на исчезнати деца. Па на овој начин со чипот ќе може да се открие нивната точна локација.

cip lugjeКако што пренесуваат италијанските медиуми CorrierediRoma.it, водени од француски и германски извори, на човештвото му се заканува најстрашното исполнување на пророштвото, за тоа дека луѓето ќе бидат принудени да имаат туѓо тело вградено во нивниот организам, односно претскажувањето во книгата на Откровение. И покрај тоа што е општо познато дека во Америка веќе години наназад со користат чипови на одредени групи на луѓе, како што се психијатриски пациенти, затвореници и други, кои доброволно се согласуваат да им биде вграден чип во нивното тело, се уште истото се води под строга тајност.

Италијанските медиуми сега пренесуваат дека ваквата пракса почнува да се шири на Европскиот простор и тоа кај новородените дечиња, кои ваквиот чип ќе го примат уште во првиот ден од раѓањето во болницата. Интересно е тоа што токму италијански портал кој што ја пренесува ваквата информација, смета дека ваквиот чип е добро полициско помагало.

Чиповите како што пренесува истиот портал, се вградуваат поради исчезнувањето на децата, па ќе им биде од голема помош во барањето на исчезнатите деца. Микрочипот кој ќе се инсталира под кожата на секое родено бебе, всушност ќе биде мала техничка картичка на која ќе бидат испишани сите податоци за детето, но и поставен ГПС уред кој ќе мора да се полни секои две години во болницата во која е и вграден самиот ГПС.

CIP VO RAKAОвој ГПС ќе биде поврзан со сателит, па така кој и да го носи, во никој случај нема да може да побегне надвор од системското набљудување. Ќе се вградуваат во јавните болници на сите бебиња во ЕУ и тоа бесплатно, но само доколку родителите дозволат. Но останува сомнежот дека истото тоа можат да го направат и тајно и во случај да родителите не се согласат.

Ќе се имплеметираат во подрачјето на левиот лакт под кожата. Според податоците на италијанскиот портал, но и други алтернативни медиуми, ваквото микрочипирање веќе е започнато. Ќе се чипираат поради сигурност на подрачјето на Европа, а од мај годинава веќе секое бебе ќе биде изложено на можноста на чипирање, но и застрашувањето на родителите, кои поради оваа лажна „сигурност“ кој ја претставуваат, можно е да и масовно се пристапи кон ова монструозно етикетирање на човечкото суштество.

Што друго може да се каже осве дека ПРОЦЕСОТ ПОЧНУВА! Чипирањето на човекот е знак дека Библиската последица на времето е во полн ек, и дека сите мораме да се бориме со сите сили против овие знакови. Всушност колку и да звучи страшно, факт е дека чипирањето на луѓето е врв на злото од кое се плаши секое човечко суштество. Моќта и контролата и целосната власт над човекот, веќе некое време е видливо во нашето општество, а идното чипирање е целосно остварување на овој зол план, насочен против самиот човек.

bio-čip-RFIDСекако ваквиот чип е претставен како добро дело, со цел да се спречи киднапирањето на малите деца, но и бегството на затворениците. Еднакво како и сите закони кои се изгласани во последните неколку години во целиот свет, а кои се претставени како заштита на човекот од самиот човек. Тоа е целосна лага. Тие (елитите) се тие поради кои нашите деца исчезнуваат. Кои дилаат органи. Кои се занимаваат со педофилија и ритуално злоставување на децата и кои сега ги носат овие закони со цел да го поробат целото човештво.

Еднаш кога ќе допуштите да ви биде вграден овој чип во вашето тело, тоа тело не е ваше, и нокогаш нема да можете да бидете сигурни дека некој друг не управува со вашите потези, мисли и дела. Чипот е врв на одземање на слободата на човекот и тоа е најужасното од се. Родени сме од Бога и слободни од него, а оној кој сака да ви ја земе истата, верувајте не доаѓа од небото.

Share Button

Tags:

Љубиша Владимиров

Автор инфо

2 Responses to “Алармантно: Чипувањето на новороденчињата во Европа ќе започне од мај 2014 година?”

  1. nevena #

    zal mi e shto ke treba sekoe bebe da se chipira ili da primi chip bidejkji chipot e golemo zlo toa go znam…jas ne bi dozvolila takvo neshto..so toj chip kje se izgubi kontrolata na deteto t.e. nekoj drug kje upravuva so negovite chustva..toa go prochitav na edna stranichka i mislam deka e tocno.

    23/01/2014 12:40 at 12:40 Reply
  2. stojanka #

    strashno. ke go unistat coveckiot rod. pocnuvaat so bebinjata, navodno radi kradenjeto, a ke zavrsat so site lugje. borite se do posledniot zdiv, ne dozvoluvajte da ve zigosuvaat, nitu decata nitu vozrasnite, molite go Boga da ni pokaze kako da se spasime, drugo nisto ne ni preostanuva. sekako ke umreme eden den, podobro takvi kakvi ne stvoril Bog, otkolku so zigovi za vecen pekol. NE DAVAJTE DA VE ZIGOSUVAAT, NITU DECATA NITU MLADITE, NITU VOZRASNITE

    02/02/2014 20:11 at 20:11 Reply

Остави коментар

UA-33057274-1