Дали ќе не огрее сонце ако Грција добие клоца од Европа?


 

 

Дали ќе не огрее сонце ако Грција излезе од еврозоната?

Според едни ДА – Велат нема веќе да ја има моќта, а ни пријателите во ЕУ за да ни става вето и блокади

Според други НЕ – бидејќи и да излезе од еврозоната ќе остане миленичето на големите сили – бебето кое постојано плаче.

Што мислите вие?

Ги очекуваме вашите коментари

 

Share Button

Tags: , , , ,

Автор инфо

One Response to “Дали ќе не огрее сонце ако Грција добие клоца од Европа?”

  1. grcija odmna treba da leta od eu oti ni pocituva ni rabote kak0o ciganite ceka na tacna da se dade.

    31/08/2016 22:29 at 22:29 Reply

Остави коментар

UA-33057274-1