Се продава опремата на ТВ Нова во стечај


Телевизија Нова беше отворена во 2015 година и располагаше со најсовремена опрема. Но поради неисплатени плати и придонеси повеќе од 7 месеци, телевизијата отиде во стечај во мај 2018 година.

Деновиве стечајниот управник огласи за продажба преку е-аукција повеќе од 12 пакети со телевизиска видео и аудио опрема, компјутери како и канцелариски материјали.

Повеќе инфо за тоа што се се продава на следниот линк

http://e-submit.crm.com.mk/eAuction/Listing/Browse?Seller=hristina.jonovska.w1

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1