Tag Archives: koza

Видео: Прасе херој – спасило коза од сигурна смрт

  Ова прасе е вистински херој. Спасило коза од сигурна смрт. Козата почнала да се дави, а прасето скокнало во вода да ја спаси. Погледнете ја оваа неверојатна снимка.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1