Tag Archives: aceton

За што се` може да ви послужи ацетонот

Остранувачот на лак за нокти можете да го искористите за различни цели. Иако е пожелна стопостотната ацетонска формула, може да послужат и поблаги верзии.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1