Влада: Се забранува користење на пливачките базени


Владата на 15-тата седница, одржана денеска, покрај усвоените заклучоци, мерки и препораки во функција на преземање дополнителни мерки и активности за превенција од ширење на болеста COVID-19, донесе уште еден, дополнителен заклучок.

Владата покрај усвоените заклучоци, мерки и препораки во функција на преземање дополнителни мерки и активности за превенција од ширење на болеста корона вирус, донесе уште еден, дополнителен заклучок со кој се забранува користење од секаков тип на пливачките базени на територијата на Македонија, за период од 14 дена.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1