Внимание ЕКСТРЕМНО ВОЗНЕМИРУВАЧКО ФОТО (18+)- изрешетаното тело на бомбашот од Бостон


ВНИМАНИЕ – ВОЗНЕМИРУВАЧКА ФОТОГРАФИЈА !!!!!! +18

Убиениот осомничен, според полициски наводи, е момче со ранец, кое било снимено на целта на маратонот во понеделникот (15.04). Според информации на телевизијата Си-Ен-Ен, тој им подлегнал на повредите во болница.

telo-tamerlana-carnaeva-1366405908-299381Лекарите соопштија дека бил погоден од огромен број куршуми. Полицијата им препорача на граѓаните да не излегуваат од дома и да им отворат исклучиво само на полицајци кои можат да се легитимираат.

До потерата дојде по смртта на полицаец на универзитетот МИТ. Полицискиот службеник таму бил повикан поради попречување на мирот, а потоа бил убиен.

Џокар Царнаев, осомничен за експлозиите на Бостонскиот маратон во кои загинаа 3 лица и по кој моментално трага целата бостонска полиција, преку интернет се закани поради убиството на неговиот брат.

-Ми го убивте братот, ќе ве убијам сите вас, е последната порака на 19 годишниот Царнаев, по кого потрагата продолжува. БОМБАШОТ СЕ ЗАКАНУВА: МИ ГО УБИВТЕ БРАТОТ, ЌЕ ВЕ УБИЈАМ СИТЕ!

Таткото на момчињата во изјава за медиумите ја нарече полицијата кукавичка бидејќи наместо да го уапси го убила неговото дете .  КУКАВИЦИ ТРЕБАШЕ ДА ГО УАПСАТ ДЕТЕТО, А НЕ ДА ГО УБИЈАТ – ОГОРЧЕН ТАТКОТО НА БОМБАШИТЕ (ВИДЕО)

На интернет почна да кружи фотографија од телото на убиениот осомничен – коментарите се дека телото е фотографирано во болница и на него се гледа дека е буквално изрешетан. Фотографијата ја објавија светските и балканските медиуми – но нема потврда дали се работи за телото на бомбашот од Бостон – Foto/izvor – Kurir.rs

ВНИМАНИЕ – ВОЗНЕМИРУВАЧКА ФОТОГРАФИЈА !!!!!!

УБИЕН ЕДЕН ОД БОМБАШИТЕ – СЕ РАБОТИ ЗА БРАЌА ОД ЧЕЧЕНИЈА (ВИДЕО)
ОТКРИЕН ИДЕНТИТЕТОТ НА ТЕРОРИСТИТЕ ОД БОСТОН – ТАТКОТО ВЕЛИ СИНОТ МУ БИЛ АНГЕЛ (ФОТО/ВИДЕО)

tamerlan-carnaev-1366405745-299379

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1