100.000 евра на осветлување на мостот Мајка Тереза


Град Скопје распиша оглас за изградба на јавно осветлување на мостот Мајка Тереза.

Проценетата вредност на ддоговорот без ДДВ е 6.499.360 денари или над 100.000 евра, аа главен критериум за доделување на договорот за јавна набавка е најниската цена.

Most Goce Delcev 0301

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1