3 работи што секој маж ги очекува од жената


Жената може многу лесно и едноставно да освои еден маж. Еве три работи кои според истражувањето на David M. Methev треба да ги исполни за да дојде до неговото срце.

На Прво место е сексот
Прв на листата е сексот. Како што знаете, тоа е многу важно за мажите Ако треба да изберат помегу јадење и секс логично за мажие е да се избере сексот .

Второ – Утехата
Мажите сакаат нивните жени да им обезбедат пријатно место топол дом топла атмосфера и безбедно место каде ке можеат да избегаат од бруталноста на секојдневниот живот. Тие сакаат да избегаат во релаксирана атмосфера, далеку од притисоците на надворешниот свет. С акаат љубов, женска поддршка и утешителени зборови. Тие сакаат да уживаат во својата топлина и разбирање од својата партнерка . Со други зборови, тие сакаат да се чувствуваат добро во ваше присуство. така, што ако ги третирате со презир, ги критикувате , или сте полни со антипатија, веројатно ќе посакаат друга.

Трето – Друштво
Баш како што звучи ова ДРУШТВО , мажите сакаат некоја со кого ке им биде забавно. Некоја која ке ги дели нивните интереси, соништа, цели и смисла за хумор, некоја која е забавна, која сака да се дружи и која е подготвена да ги следи ниговите авантури. тие сакаат да бидат со жена која ужива во неговото друштво, Methev исто така кажува дека постојат и мажи со “сложени барања, тие се во малцинство, и не се земени во предвид во општата дискусија меѓу луѓето и нивните мотивации.

Тоа е едноставната вистина за она што мажите го барате во врска. Ова може да изгледа како мажите да бараат премногу во врската но тоа е така ,ако жената ги исполни овие три работи ке знае дека врската со тој човек е сигурна, вели Дејвид.

Андријана Станојовска

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1