Докторот кој велеше дека вакцините предизвикуваат аутизам е пронајден мртов во река


Истакнатиот истражувач на аутизмот и противник на вакцините на средината на оваа година е пронајден како плови мртов во река во Северна Каролина, а неговото убиство е направено под сомнителни околности. Рибарот кој го пронајде телото на доктор Џејмс Џефери Брадстрит и Роки Боад, во реката посведочија дека:

„Тој имал прострелни рани на прстите“. Истрагата за смртта е завршена, но она што го шокираше целиот свет е тоа што истражителите изјавиле дека станува збор за самоубиство. Ваквите дезинформации го потикнаа семејството да финансира сопствена истрага затоа што не веруваат дека овој лекар се убил, туку дека станува збор за убиство кое го финансирала фармацевската индустрија.

Лечел деца со аутизам.

Др. Брадстрит водел приватна клинкка во Буфорд во Џорџија, а бил усредоточен на лечење на деца со аутизам и други сродни неуролошки и развојни пореметувања. Меѓу разните третмани во неговата клиника, особено се занимавал со третман на истерување на токсичнa живa од детскиот организам з акој се сметало дека е главната причина за аутизам во раното детство.

Доктор Бредстрит одлучил да се бори против индустријата за вакцини откако неговото дете заболело од аутизам непосредно по вакцинацијата, со вакцина која во себе содржи жива.

„Аутизмот ме научи во медицината, многу повеќе од медицинските школи кои ги завршив“, изјави Брадстрит на една лекарска конференција. Но, Освен што својот живот го посвети на вакцините и неговата поврзаност со иститте, тој се понуди и како сведок на Совезниот суд во одбрана на многубријните семејства чии деца биле повредени од вакцинацијата, но бил и основач, односно претседател на Меѓународниот истражувачки центар фокусиран на развој на децата кои јавно и отворено ги критизираа наместените студии финансирани од Властите кои наводно докажуваат дека вакцините не предизвикуваат аутизам.

Така, пред да биде пронајден мртов во реката, американските медиуми извесуваат дека државата во последните месеци на големо копала по документацијата за да успеат да го дискредитираат пред да биде прегласен.

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1