Еве како можете да поништите порака која сте ја испратиле на Gmail пред да ја добијат


Сервисот за електронска пошта „Џимеил“ на „Гугл“ воведува нова можност за откажување на веќе испратена порака.

acb1dcb47c19bf6925f76dcfce59ceb4Новата опција треба да се активира во делот „Гугл Лабс“, каде „Гугл“ ги тестира експерименталните функции кои се уште не се целосно подготвени за употреба.

Оваа опција може да се активира или деактивира во делот

1. Подесување

2. Лабс

3. Откажи праќање.

По активирање на опцијата, при праќање порака покрај известувањето дека пораката е пратена, ќе се појавува и можноста „откажи“.

Опцијата е достапна само десетина секунди по праќањето на пораката.

 

 

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1