Како да живеете здраво – се отвора 8-ка клубот


На 25ти Октомври од 19- се отвара 8КА КЛУБОТ со 2 часовнo предавање со Др. Јадранка Бибан и тренинг со сифу Предраг. едукативно предавање за здравата храна и превенција од болести, како и тренинг со сифу.


Целта на 8КА КЛУБот е преку групни советувања со Др. Јадранка Бибан и WING CHUNG KUNG FU вежби заедно со сифу Предраг да создададат долгорочни и одржливи здрави животни навики, намалување на стресот и креирање на стил на живеење преку кој ќе се учат тајните како да се создаде животна енергија.

Клубот секој вторник во месецот од 19.00-20.30 нуди групно советување за лечење со исхрана и превенција од болести со Др. Јадранка Бибан, а секој четврток во месецот од 19.00-20.30 WING CHUNG KUNG FU вежби со сифу Предраг, во просториите на ДХО “Даре Џамбаз”, Ул. 11ти Октомври бб, Скопје.

Влезот е бесплатен! Присуството на отварањето задолжително да се пријави на дадените контакт телефони.Пријавување на телефон: 070 268 920, 02 3080 920

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1