Tag Archives: 11 septemvri

Нови видео материјали : Зошто е извршен нападот на 11 септември (Видео)

„Терористичкиот напад бил дел од војната за протерување на американската војска од Арапскиот полуостров“ ова стои во неодамна објавената видеопорака.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1