Tag Archives: 1331

Суперпастув „направил“ 1331 ждребе! Сопственикот заработил 5 милиони евра

За своите 23 години, пастувот по име Алфлор „направил“ 1331 ждребе и на својот сопственик му овозможил заработка од пет милиони евра. Во најдобрите денови, успевал да оплоди дури пет кобили дневно.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1