Tag Archives: бејзбол

На таван пронашол сликички вредни три милиони долари

Карл Киснер на својот таван случајно пронашол околу сто сликички со фотографии на бејзбол играчи за кои се верува дека вредат околу 3 милиони долари.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1