Tag Archives: biskviti

Најдени црви во ПЛАЗМА бисквитите (Фото)

Новосаѓанката Весна Баришиќ пронашла црви во пакување на мелени бисквити Плазма од 300 грама кој ги купила во супермаркет.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1