Tag Archives: bronzen

Бронзениот олимписки медал не вреди ни 5 пари !!!!

Да се освои медал на Олимписките игри, макар и оној со најмал сјај, бронзата, е нешто што е од непроценлива вредност за секој спортист. Но, по се изгледа освен емотивноста на моментот, во пазарна смисла, ваквиот предмет не вреди многу на светскиот пазар. Вредноста на бронзениот медал е ни повеќе ни помалку, туку точно три […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1