Tag Archives: dogovori

Паднаа првите договори на домаќинствата со „Струмица гас“, а цената не се знае

Јавното претпријатие за енергетски дејности „Струмица гас“ од понеделникот официјално почна со склучување на договори за приклучување на домаќинствата на гасоводната мрежа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1