Tag Archives: izgorena

Како бебе мајката ја фрлила во оган – по 41 година собра сили да ја погледне во очи

Жена чија што мајка пред 41 година ја фрлила во запаливо ѓубре, неколку минути откако се породила, конечно имала можност да се соочи лице во лице со нејзината биолошка мајка и жената која што за малку ќе ја убиела.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1