Tag Archives: kanon

Видео: Кинези протестираат против Јапонија со грабеж во јапонските фабрики – на мета и Панасоник и Канон

Панасоник го прекина производството во своите погони откако толпа демонстранти ја нападнаа фабриката. Престана со работа поради безбедност и Канон.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1