Tag Archives: kragujevac

19 год момче од прозор пукал кон минувачи со воздушна пушка – ранил 2

19 годишно момче, застанал на прозорот од својот стан во Крагујевац и со воздушна пушка пукал во минувачите. Ранил двајца.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1