Tag Archives: makedosnki

Се враќа придавката „македонски“ во европските извештаи

Придавката “македонски“ се враќа во извештајот на ЕК, со кој се оценува напредокот на државата во исполнувањето на европските критериуми, пишува весникот Нова Македонија повикувајќи се на високи извори во МНР.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1