Tag Archives: настава

Кина воведува патриотизам како предмет во училиштата

Тројца ученици од Хонг Конг започнале штрајк со глад против владиниот план во наставата да се воведе кинески патриотизам соопштиле активистите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1