Tag Archives: недостаток

Иднина – војна за вода – во светот ќе нема питка вода, месото ќе биде луксуз (Видео)

Научниците предвидуваат пораст на населението за околу 2 милијарди само во следните 2 години. Ќе биде потребно се повеќе храна, а тоа ќе ја троши питката вода на Земјата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1