Tag Archives: паднала

Паднала на тест за возачка дозвола, па се запалила

Џамкола Сапкот од Велика Британија се обидела да се самозапали затоа што веќе по четврт пат паднала на тестовите за возачка дозвола.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1