Tag Archives: пиперки

На пиперки увезени од Грција пишува ,,кората не е за јадење содржи канцерогени пестициди,,?? Фото

На оваа фотографија снимена во “Меркатор“, јасно се гледа ознаката “не е за јадење“, поради тоа што содржи канцерогени пестициди.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1