Tag Archives: pmf

Уапсениот во Косово е убиецот на полицаецот пред ПМФ

   По пишувањата на косовскиот весник Лајме дека во Косово е уапсен еден од осомничените за убиството кај Смиљковското езеро – македоснкото МВР излезе со официјална информација – Уапсениот е еден од најбараните убијци Алмир Дрпљанин за убиството на полицаец кај ПМФ.  

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1