Tag Archives: помош

Апел за помош: Да ја спасиме малечката Ева

Двомесечната Ева има дијагностицирано тешка срцева и белодробна хипертонија, за што треба да биде извршена операција во Бугарија, која чини 13.800 евра.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1