Tag Archives: postovi

Бидете раат – еве спас за досадни политички постови на фејсбук

Ако ви е преку глава од македонските политички пресметки на Facebook, тогаш сигурно ќе ви се најде Social Fixer кој ја филтрира содржината која ви ја прикажува друштвената мрежа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1