Tag Archives: posvojuvanje

Наши иселеници во Канада сакаат да ја посвојат малата Надица

2 месечната Надица од која родителите се откажаа бидејќи е родена со проблеми со срцето, сакаат да ја посвојат наши иселеници во Канада, пушува Вечер.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1