Tag Archives: pricini

Нови видео материјали : Зошто е извршен нападот на 11 септември (Видео)

„Терористичкиот напад бил дел од војната за протерување на американската војска од Арапскиот полуостров“ ова стои во неодамна објавената видеопорака.

______________________________________________________________________________________________________

За што најчесто се нервираме?

Во денешно време, сите имаме брзо темпо на живеење, кое е наметнато од модернизацијата на овој век, поради што стресот на кој што секојдневно сме изложени е нормална појава.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1