Tag Archives: snimatel

Почина легендата на македонското ТВ снимателство

Соколe Јосифоски еден од легендите на македонското информативно снимателство почина денеска. Соколе е еден од ретките сниматели кој целиот свој работен век и го посвети на камерата и на Македонската Телевизија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1