Tag Archives: sobar

Собарот на Папата останува под надзор

Паоло Габриеле, еден од најдоверливите луѓе на Папата, кој беше уапсен во мај за пласирање на доверливи документи во јавноста, ќе остане под надзор на полицијата на Ватикан.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1