Tag Archives: сообраќајни

Сообраќајни правила да се чудиш!

Доколку со автомобил минете низ кал и притоа извалкате некој минувач, следува казна, а доколку го испрскате само со вода ќе минете неказнето.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1