Tag Archives: справите

Како да се справите со „напорните“ емотивно проблематични луѓе! – Четири совети

Односот во кој некој е победник, а некој губитник никогаш не е одржлив на долги патеки. Мирот не може да се одржи на разнишана и лажна основа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1