Tag Archives: tatjana stankovic

Има ли бизнисот душа? Бизнис и спиритуалност – одат ли заедно?

Автор на интервју – Татјана Станковиќ ( Борд на Директори на ПХД СИСТЕМ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ) со Александар Акрура Тодоровиќ ( Светски бизнис консултант и консултант за животни прашања ) БИЗНИС – СПИРИТУАЛНОСТ ( РЕЛИГИОЗНОСТ ), ДАЛИ ИМА КОНЕКЦИЈА !?

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1