Tag Archives: топлификација

Топлификација ќе биде блокирана – наплаќала сметки, а не плаќала на добавувачи – ќе има ли парно зимава?

  Апелациониот суд во Скопје донел одлука со која Друштвото за снабдување Центар, фирма на Топлификација, мора да плати околу 2,5 милиони евра по тужба на извршителот Крум Коцарев, а во полза на неговиот клиент Те-То Скопје, кој побарува од Топлификација околу 4 милиони евра, пишува весникот Вечер.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1