Tag Archives: zatvaranje

Заврши Олимписката приказна – Хероите на Лондон 2012.

12 Август. Свечено се затвараат Олимписките Игри. Она што го чекавме цели 4 години заврши. Најверојатно брзо. Се што е убаво завршува брзо.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1