Tag Archives: зелени

Македонците освоија 2 место за зелени бизнис идеи

  На Форумот во Колашин, од 17-20 Јули 2012, Црна Гора, беа претставени избраните 3 идеи од секоја од 5-те држави учеснички. Најдобро ренагираните 3 идеи добија по 10.000 УСД$.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1