Војската го запре цело истражување: Еве што најдоа на дното на Бермудскиот триаголник


Две џиновски подводни пирамиди, направени од дебело стакло, пронајдени се во центарот на Бермудскиот триаголник.

Овие чудни градби на длабочина од 2 километри се идентификувани со помош на океанографот Мејер Ферлаг. Војската ги запрела сите понатамошни истражувања.

kalimero.mk-piramida

 

Мејер верува дека тајните и чудни пирамиди во центарот на триаголникот би можеле да ги откријат сите мистериозни исчезнувања на бродови и авиони. Прашањето на кое никој нема одговор е како тие пирамиди се направени, со какво орудие, на дури 2 километри под вода.

Овие вести беа сензационални на конференцијата во Флорида. Новинарите тогаш добиле многу фотографии и високорезолуциски компјутерски податоци кои ги покажуваат тродимензионалните пирамиди без никакви агли или пукнатини.

Сега се наметнува прашањето зошто целиот случај е затворен од страна на војската. Сите податоци се блокирани, а понатамошните истражувања ќе се вршат под надзор на високите чиновници.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1