7 најпознати глупости изјавени од познати личности за љубовта


Понекогаш љубовта боли, понекогаш прави будали од нас, но колку и да ни оди на нерви не се живее без неа. Меѓутоа, за да ја преживееме и болката и среката што ни ја носи љубовта треба да се пошегуваме на нејзината сметка. Вака на љубовта и сексот гледаат познатите.

-Жените поседуваат моќ, бидејќи жените ги имаат вагините – Дејв Ател

-Некои луѓе ме прашуваат што е тајната на мојот долг брак. Наоѓаме време за одење на вечера двапати неделно . Вечера, свеќи, светлина, музика и танц. Таа оди вторник, јас одам петок -. Анри Јангмен

-Има три работи што на жените им требаат во животот: храна, вода и комплименти Крис-Рок

-Никогаш не се мажи за човек од кого не би го сакала да се разведеш Нора Ефрон

-Бисексуалноста автоматски е дупла шанса за вас мажите за состанок во сабота навечер -.  Вуди Ален

-Главниот проблем помеѓу мажите и жените кога станува збор за секс, е дека мажите се како пожарникари. за Мажите сексот е итен случај, и што и да правиме кога можеме да бидеме готови за две минути. Жените, од друга страна, се како оган. Тие се возбудливи, но условите мора да биде идеални за да започнете било што -. Џери Сеинфелд

-Еден човек може да спие со многу жени, и никој нема да го праша нешто, но ако жената направи деветнаесет или дваесет грешки е – курва -Џоен Реки

Share Button
Андријана Станојовска

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1