dadilja uhvacenaСе бараат гувернанти за работа во Саудиска Арабија за нето плата од 2,000 долари плус бенефиции, дадилка за работа во Обединетите Арапски емират за плата од 1.400 долари, и дадилка за ОАР за истата плата, но со искуство како учителка или тутор по странски јазици.

„За работните позиции се обезбедени сите трошоци за живот, сместување и храна во круг на фамилија/палата (најчесто палата зошто сите работодаваци се од Royal families)“, се вели во огласот.

ПОВЕЌЕ ОГЛАСИ НА EMAGAZIN.MK