Древните пирамиди на Крим причина што и Русија и САД не го даваат?


Најстарата пирамида на светот, која е пронајдена на Крим, според одредени теоретичари ако не е единствена, е една од најголемите причини за воената интервенција на Русија на Крим

piramidi na krimСе тврди дека пирамидата датира уште од периодот Јура. Висока е 45 а длга 72 метри. Украинскиот научник Виталиј Гох рече дека таа е изградена во време на диносаурусите. Според неговите зборови, Кримската пирамида има скратен врв како оној кај Маите, но со изгледот повеќе потсетува на египетска пирамида.

Сакале ние да признаеме или не, но Новиот светски поредок ги одземал областите пред што ние на време ви сфатиле дека тие територии им даваат пристап до напредните технологии на древните народи.

piramidi krimПогледнете ја Алјаска. Ако се погледне мапата географски, тоа повеќе е територија на Канада, а сепак на неа право има Америка. Поедини истражувачи тврдат дека под темната пирамида, таму се наоѓа моќна технологија која САД ја чува и како Област 51.

За откривањето на пирамидите денеска многу малку се зборува затоа што медиумите малку говорат за тоа. Тоа е така, затоа што илуминатите не дозволуваат да знаеме нешто повеќе за своето минато и за вистината на постоењето. Тие не сакаат да знаеме за постоењето на чисти, безбедни, бесплатни енергии. Не сакаат да дознаеме дека не мораме повеќе да копаме за нафта и јаглен. Со тоа не вратија назад неколку стотина години.

За потсетување, имаме пирамиди на Карибите во областа на Бермудскиот триаголник, чија енергија е толку силна што ги пореметува навигациите и доведува до исчезнување авиони, бродови…. секако тука се и пирамидите во Индија, Сибир….

Колку во сето тоа има вистина секој нека си процени, но сигурно е дека многу големи судири се случувале токму на местата каде се пронајдени древни пирамиди.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1