Европските училишта агитираат врз децата за хомосексуална и еднополова љубов (ВИДЕО)


На Западот се води вистински лов за умовите на децата: во училиштата темелно ги убедуваат дека нема ништо чудно во истополовите љубов. Во Франција уште од детство учат на тоа дека момчиња во фустани е нешто сосема нормално. Директорите на училиштата и градинките специјално покануваат претставници на секс малцинства, а тие за возврат  ги просветуваат децата дека, на пример, семејството може да биде следново: мама плус мама, тато плус тато, две мами плус тато и така натаму.

Screenshot_30

Новата образовна програма се нарекува “Азбука на еднаквоста”. За постарите студенти се напечатени и учебници – шарени, со слики и со сите негови детали, повеќе личи на порнографија, коментира руската НТВ. Друга книга за деца се нарекува “Татко ми носи фустан”. Овие книги дури се повикани дури да ги заменат класичната литература за децата на 3 и 4 години. И ваквите предметни божем детски книги ќе стануваат се повеќе.

Додека во Париз во градинките момчиња се убедуваат  дека тие не се разликуваат по ништо од девојчињата, во гратчето Нант предметното едукација веќе дала плоде: момчињата одат на училиште во здолништа и сметаат дека тоа е сосема нормално. Во пропагандата на хомосексуализмот меѓу малолетниците не заостануваат и други земји.

Градоначалникот на Копенхаген директно нуди им на  децата да бидат воспитувани во духот на хомосексуалноста. И сега има ли загорзоени во приказнава или само згрозеност на оние кои се класични традиционалисти кои еднаквоста ја сваќаат брак межу маж и жена и никакао поинаку.

Погледнете ја оваа видео руска приказна, и заклучете сами дали  ваквите учења е малку премногу агитција на едните за сметка на другите или само понуда на, за избор се разбира антизападно. !?

 

Локално

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1